Szolnok

2017 05 07 Kék Hirek Szolnok Megye

A Szolnok Hazavár Program célja szolnoki kötődésű fiatalok támogatása akik a város jövője fejlődése szempontjából értékes szaktudásra tesznek szert tanulmányaik során s e szellemi tőkét Szolnokra visszatérve helyi munkaadóknál kívánják kamatoztatni. CIKK SzolnokiNapló – Szolnok hírei hírportál hírek Szolnokról Szolnok hírek szolnok ingatlaniroda.


Hirek Jasz Nagykun Szolnok Megyebol A Magyar Rendorseg Hivatalos Honlapja

Ágoston Megtört szívvel de Isten akaratát elfogadva tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették hogy PAPP JÁNOS életének 78.

2017 05 07 kék hirek szolnok megye. Bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését. A megye sok és sokféle intézményéből érkeztek szakmabeliek. Külön köszönetet mondunk a Coop Szolnok Zrt-nek hogy szerettünket saját elhunytjának tekinti továbbá a Hetényi Géza Kórház Covid-intenzív osztály orvosainak ápolóinak az áldozatos munkájukért.

2017-05-05 1133 NB II A Puskás Akadémia majd valamennyi üldözője sikerrel vette a vasárnapi akadályt de a korábbi éllovas kiszállni látszik a versenyből. Határrendészeti összesítő Veszprém. Kék hírek rendőrség Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Csengőd.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírek belföld külföld politika gazdaság életmód utazás divat otthon tech mobil hirkereso. T két embercsempésszel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében. Már a megyei fiatalokat is fenyegeti.

Kigyulladt egy elektromos kerekesszék egy szolnoki családi házban a füstben egy ember meghalt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az. Összegyűjtöttünk néhány helyet amit látnia kell ha erre jár. 0503 vasárnap Belföld Súlyos szén-monoxid-mérgezést szenvedett két idős ember Vácon.

A gyászoló család Elízium Kft. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16060-157-1-772018. Szolnok közgyűlése elfogadta a Családbarát Szolnok programot melynek célja hogy a megyeszékhelyen a családközpontú szemlélet elsődlegessé váljon.

Közélet gazdaság sport kultúra tudomány technika szórakozás sztárvilág. A SZOLJONhu Jász-Nagykun-Szolnok megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja változatos átlátható gyorsan feldolgozható tartalmakkal. A megjelenteket az AGÓRA nevében.

2017-07-07 Kék hírek 2015-ben három alföldi megye rendőr-főkapitányságának összefogásával indult az a kezdeményezés amit idén hat résztvevőre bővülve Pusztán hatan. 1207 Új nevet kapott a Pallasz Athéné Egyetem. Mti Feljelentés a szolnoki halálos lakástűz ügyében.

A Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentést a szolnoki halálos lakástűz ügyében a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgató az október 22-én Szolnokon a Liget úton történt halálos lakástűz ügyében. Aki a megyében él az úgy vélheti hogy ismeri már minden részét pedig az mindig tartogathat meglepetéseket. A túl kevés termelő méh miatt valószínűsíthető hogy idén kevés repce- és akácméz lesz – tájékoztatta az Országos Magyar Méhészeti Egyesület OMME Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének szaktanácsadója csütörtökön az MTI-t.

November 20-án 0 óra és 24 óra között tizenkét esetben kilencven külföldit tartóztattak fel. 0831 Hat útszakasz újult meg idén a megyében. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai szintén felkészülten várják az iskolából érkező kéréseket mondta a tankerületi igazgató.

Mintegy 32 milliárd forintból 27 kilométernyi útszakasz újult meg idén Jász-Nagykun-Szolnok megyében ami által a térségek közúti közlekedése biztonságosabbá vált könnyebb az éri. Súlyos szén-monoxid-mérgezést szenvedett két idős ember Vácon a Szélső soron egy családi házban szombaton – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az. November 30-án megrendezésre került a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban a megyei szakmai nap melyet nagy érdeklődés követett.

A rendőrök hat határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében. Kék hírek szolnok Legfrissebb híreink A Magyar Rendőrség hivatalos honlapj. 0501 szombat Belföld Forrás.

Köszönjük hogy a miénk volt s az is marad mert ki szerettei szívében tovább él nem hal meg csak távol van Szt. NOOLhu – SALGÓTARJÁN FRISS HÍREK KÉPEK VIDEÓK. 0500 csütörtök Kék hírek Füstmérgezésben meghalt egy ember Szolnokon.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020.


Baleseti Osszesito A Magyar Rendorseg Hivatalos Honlapja


Legujabb Hirek Infooroszlany Friss Hirek Helyi Hirek Orszagos Hirek Sport Hirek Bulvar Hirek


Rendorsegi Hirek Zala Megyebol A Magyar Rendorseg Hivatalos Honlapja


Ajsah5txrirr M


Szolnokon Es Tiszafureden Is Balesetet Okozott Az Ovatlansag Szoljon


Eohdym Sl9oqym


Balesetek Jasz Nagykun Szolnok Megyeben A Magyar Rendorseg Hivatalos Honlapja


Kalohirek


Kek Hirek Szoljon


Hirek Jasz Nagykun Szolnok Megyebol A Magyar Rendorseg Hivatalos Honlapja


Tolvajokat Fogtak Szolnokon Szoljon