Szolnok

2017 Szolnok Bajnokok Ligája

A 2019-ES VÍZILABDA-VB PROGRAMJA. Az Eger a Szolnokkal találkozik.


Bajnokok Ligaja Gyoztes A Szolnok M4 Sport

A BL-főtáblán minden csapat 14 mérkőzést vív majd 2017.

2017 szolnok bajnokok ligája. A hatos döntőt május 25-27. A mérkőzés győztese részt vesz a 2017-es UEFA-szuperkupa döntőjében ahol az ellenfele a Manchester United a 20162017-es Európa-liga győztese. A 20162017-es UEFA-bajnokok ligája a legrangosabb európai nemzetközi labdarúgókupa mely jelenlegi nevén 25 jogelődjeivel együttvéve 62.

Cseh Sándor edző bátor időkérése és a szenzációs második negyed döntött. FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA 20192020. A létesítményben 2017.

Magyar részről a Szolnoki Dózsa-Közgép és a ZF Eger szerepel a Final Sixben. A fináléban a Real Madrid 41-es győzelmet aratott a Juventus felett ezzel megszerezve 12. Férfi Bajnokok Ligája csoportkör B csoport 13.

A nyolcas döntőre 2018. A Szolnoki Dózsa-Közgép csapata nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját MTI Fotó. A Szolnok játékosai a vízbe dobják Cseh Sándor vezetőedzőt a megnyert Bajnokok Ligája-döntő utánFotó.

A magyar csapat háromszor is előnybe került de a vendégek mindannyiszor egyenlíteni tudtak de a második negyedben Nagy Viktor védéseinek hála 7-4-re meglépett a Szolnok. 0905 Bajnokok Ligája győztes a Szolnok VSC Forrás. A Szolnok hazai környezetben 6-6-os döntetlent játszott az olasz BPM Sport Management együttesével ezzel eldőlt hogy a sorozat 2017-es győztese nem lesz ott a nyolcas döntőben.

2032 Címvédőhöz méltó jó játékkal 12 góllal győzött a Szolnok férfi vízilabdacsapata hazai medencében a bukaresti Steaua ellen a Bajnokok Ligája. A Szolnoki Dózsa győzelemmel kezdte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörét miután 13-10-re legyőzte a vendég Szintez Kazanyt kedd este. Ezzel a magyar csapat – pontazonossággal rosszabb gólkülönbséggel – továbbra is a második helyen áll az A csoportban az Olimpiakosz mögött.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20162017. A 20172018-as UEFA-bajnokok ligája a legrangosabb európai nemzetközi labdarúgókupa mely jelenlegi nevén 26 jogelődjeivel együttvéve 63. A Szolnoki Dózsa 10-5-re verte a Jug Dubrovnikot a férfi pólós Bajnokok Ligája budapesti döntőjében.

A magyar bajnoki címvédő Szolnoki Dózsa-Közgép csapata ma este kezdi meg szereplését a vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében. Kovács Attila A győztes Szolnok játékosai a vízbe dobják Cseh Sándor vezetőedzőt a férfi vízilabda Bajnokok Ligája Final Six döntőjében játszott Szolnoki VSK Jug Dubrovnik mérkőzés végén a budapesti Duna Arénában 2017. 2017 május 27.

Az Bajnokok Ligája 20162017 meccsei mellett további több mint 30 sportág több mint 5000 versenysorozatának eredményeit is. Szombaton délután rendezték a férfi vízilabda Bajnokok Ligája fináléját a Szolnok és a Jug Dubrovnik részvételével. A labdarúgó Bajnokok Ligája 2017-2018-as szezonjának csoportmérkőzései sokak szerint unalmasak mások viszont azt mondják semmi gond az idei kiírás eddigi meccseivel.

Között Budapesten rendezik meg. Miközben a Napoli az Atlético Madrid a Chelsea és a Dortmund sem futott eddig kiváló formát. A fináléba kerülésért magyar rangadót rendeznek.

Legyen Ön az első. Döntője voltA mérkőzést a cardiffi Millennium Stadionban rendezték 2017. Bajnokok Ligája-győztes a Szolnok.

A bronzmeccset a Pro Recco nyerte kiütötték az egrieket az olaszok. MTI A BL döntőtornájának három napja során nemcsak a magyar vízilabdázás feltámadásának jeleit tapasztalhattuk meg de az is bebizonyosodott hogy a világbajnokság kezdetéig még vár néhány tennivaló a rendezőkre. Június 7-9-én Genovában.

A 2017-es UEFA-bajnokok ligája-döntő az európai labdarúgó-klubcsapatok legrangosabb tornájának 25 jogelődjeivel együttvéve a 62. Káprázatos hangulatban egy káprázatos meccsen 10-5-re győzött a Szolnok a Jug Dubrovnik ellen és lett Bajnokok Ligája-győztes. CN Sabadell spanyolSzolnoki Dózsa.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája – A címvédő Szolnok 12 góllal nyert InfoRádió MTI 2017. Képgaléria Oszd meg barátaiddal ezt a cikket. A döntőnek a kijevi Olimpiai Stadion adott otthont.

A győztes részt vett a 2018-as UEFA-szuperkupa döntőjében ahol az ellenfele a 20172018-as Európa-liga győztese a spanyol Atlético Madrid volt. FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20172018. Szóljon hozzá Ön is.

Május 27-én nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Szolnoki Dózsa csapata miután a döntőben 105-re verte a horvát Jug Dubrovnik legénységét. Győzelmét a sorozatban első csapatként megvédve címét. A Szolnok négygólos győzelmet aratott Berlinben a Spandau felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában.

Az utolsó percekben már gálázott a Szolnok Nagy Viktor másfél perccel a dudaszó előtt sírt a kapuban. A döntőnek a cardiffi Millennium Stadion adott otthont. Andrija Prlainovic lőtte a meccs első gólját szépen lőtte ki a bal alsót a szerb játékos.

Nem sokkal később Pavo Markovic egyenlített.


Bl Szolnoki Dozsa


Nagy Utazas Szolnoki Dozsa


Szolnok Become Champions Of Europe In Front Of 10 000 Fans Daily News Hungary


Ferfi Vizi Bl Szolnok Jug Dubrovnik Donto Elo Nso


Bajnokok Ligaja Gyoztes A Szolnoki Dozsa Jp


Bajnokok Ligaja Gyoztes A Szolnoki Dozsa Jp


Ferfi Vizilabda Bl Bajnok A Szolnok Altalanossuli Hu


A Szolnok Az Otodik Magyar Bl Gyoztes


A Mol Lett A Bl Gyoztes Szolnoki Polocsapat Foszponzora


Nikolics Nemanja Csapata Megkapta A Realt Es A Dortmundot Nso


Magyar Vizilabda Szovetseg