Szolnok

Hozam Klub étterem Szolnok

Hozam Klub Étterem Szolnok. Hozam Klub Étterem Szolnok.


Hozam Klub Etterem Home Facebook

Saját ételhordóban az étteremből elvitt menü.

Hozam klub étterem szolnok. 1350 Ft sütemény vagy gyümölcs vagy üdítő Extra menü emelt húsadag. Sajnáljuk de az Hozam Klub Étterem már nem elérhető az oldalon. áprilisában nyílt meg Szolnok elsõ négycsillagos szállodája.

Hozam Klub Étterem – Értékelés vélemény teszt és tapasztalat. A Hozam Étterem már több évtizede várja vendégeit minőségi vendéglátással hotel szolgáltatással rendezvényekkel. 593 ember kedveli 1 ember beszél erről 1465 ember járt már itt.

HotelSzolnok szállás szauna étterem rendezvényterem. Előfizetéses étkezést 1 hétre is elő lehet fizetni. Üdvözöljük a Hozam Club Étteremben.

Get Directions 36 56 421 994. Hozam Klub Étterem Szolnok. A Hozam Étterem már több évtizede várja vendégeit minőségi vendéglátással hotel szolgáltatással rendezvényekkel.

5000 Szolnok Mária út. Hozam Klub Étterem – Szolnok Mária út 27. Értékelés leadása Új keresés.

Wwwitthonhu Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával borkülönlegességekkel várja a vendégeinket. Hozam Klub Étterem A Hozam Hotel épületében található Védnöki Táblás Étterem a magyar és nemzetközi ko. Az szolnoki étteremnek négy külön terme is van amelyek kiválóan alkalmasak fogadások esküvők családi baráti és céges rendezvények megrendezésére.

A cégünk adatokat nem tárol harmadik félnek személyes adatokat nem ad át hírlevelet DM levelet nem készít és nem fogad. 395 people like this. See more of Hozam Klub Étterem on Facebook.

A belváros egyik legcsendesebb utcájában található HOZAM HOTELmelynek étterme a Hozam Club. A belváros egyik legcsendesebb utcájában található HOZAM HOTEL négy egyágyas három kétágyas szobával és négy apartmannal várja vendégeit. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat ami tetszik ha mégsem a fenti kereső segítségével több mint 7000 hely között válogathatsz.

The wellness area features an indoor pool a hot tub Finnish sauna a sun bed and a small fitness center. A Hozam Wellness és Apartman étterme magyar és nemzetközi ételek és borok széles választékát kínálja á la carte és menü formában. Részletes információk elérhetőségek árak nyitva tartás szolgáltatások.

1113 likes 28 talking about this 186 were here. Ajtó ablak nyílászáró Szolnok Szajol Tószeg Tiszavárkony Martfű Tisza Ablak Kft. Megrendelni a Tiszti Klub Étteremben lehet Szolnok Táncsics Mihály út 5-7.

5000 Szolnok Mária u. 548432 mi Szolnok Hungary 5000. Minden nap frissen főzött ebéd menüvel várjuk kedves rendelőinket.

A Hozam Hotel épületében található Védnöki Táblás Étterem a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával borkülönlegességekkel ala carte valamint menüs étkeztetéssel várja a vendégeket. 409 people follow this. 1999-ben nyílt meg Szolnok első négycsillagos szállodája.

A Szolnok belvárosában található védnöki táblás Hozam Klub Étterem kiválóan alkalmas állófogadások konferenciák megbeszélések zártkörű ebédek családi vacsorák lebonyolításához. 35 visitors have checked in at Hozam Klub. 5000 Szolnok Mária utca 27.

5000 Szolnok Mária utca 27. The restaurant of Hozam Wellness és Apartman serves a wide range of specialties of Hungarian and international cuisine and wine offers a la cart and menu service. Az étterem légkondicionált 100 férõhelyesKonyhája nemzetközi jellegû ital ajánlatában 62 féle bor található.

A wellnessrészlegben beltéri medence pezsgőfürdő finn szauna szolárium és kis fitneszközpont is szolgálja a feltöltődést. A Szolnok belvárosában található védnöki táblás Hozam Klub Étterem kiválóan alkalmas állófogadások konferenciák megbeszélések zártkörű ebédek családi vacsorák lebonyolításához. Ehhez az egységhez nem találtunk fényképet.

Elérhetőek éttermünkben a napi menük kiszállítással is.


Hotel Restaurants Szolnok Hu


Hozam Klub Etterem Home Facebook


Hozam Klub Etterem Szolnok Velemenyek Jartal Mar Itt Olvass Velemenyeket Irj Ertekelest


Hozam Klub Etterem Szolnok Etlap


Abhjmtcqq78xlm


Hozam Klub Etterem Szolnok Velemenyek Jartal Mar Itt Olvass Velemenyeket Irj Ertekelest


Hozam Klub Etterem Szolnok Velemenyek Jartal Mar Itt Olvass Velemenyeket Irj Ertekelest


Hozam Klub Etterem Home Facebook


Hozam Klub Etterem Home Facebook


Hozam Wellness Es Apartman Szolnok Szallas Hu


Hozam Klub Etterem Szolnok Velemenyek Jartal Mar Itt Olvass Velemenyeket Irj Ertekelest