Szolnok

Szolnok Nemzeti Adó és Vámhivatal Nyitvatartás

NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága – Szolnoki központi ügyfélszolgálat Cím. December 23-án a Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV ügyfélszolgálatai országosan egységesen a rövidebb nyitvatartással üzemelő ügyfélszolgálatok kivételével 16 óráig fogadnak ügyfeleket.


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye

Az éjszakai eligazítás után a NAV dél-alföldi pénzügyi nyomozói járőrei informatikusai a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség ügyészei és a TEK egységei felszámoltak egy Jász-Nagykun-Szolnok.

Szolnok nemzeti adó és vámhivatal nyitvatartás. Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága. Ügyfélfogadási rend változása. 5000 Szolnok József Attila u.

36 1 270 8000. Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága. 5400 Mezőtúr Kossuth tér 1.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV Kelet-budapesti Adóigazgatósága – Pesti úti Ügyfélszolgálat A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2011. Használata regisztráció a TEL adatlap kitöltése és beküldése után ügyfélazonosító számmal lehetséges. Január 1-jén alakult az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetve a Vám- és Pénzügyőrség összevonásával.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály ügyfélszolgálat – Szolnok 2017. Május 20-án a Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV központi ügyfélszolgálatai Szolnokon a József Attila út 22-24 országosan egységesen 18 óráig fogadnak ügyfeleket a személyi jövedelemadó bevallással kapcsolatban tájékoztatta hírportálunkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóság. Használata regisztráció a TEL adatlap kitöltése és beküldése után ügyfélazonosító számmal lehetséges.

Rövidített nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatain. Jelenleg nyitva tartó Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségek Szolnok közelében és további adatok mint cím telefonszám és térkép. Ügyféltájékoztató és Ügyintéző rendszer.

Déryné Út 1 Jászberény Jász-Nagykun-Szolnok 5100. Az ügyfélszolgálati hely a vámigazgatási eljárásokra vonatkozó kérelmek átvétele kivételével heti 30. Hétfőtől csütörtökig 830-1600 óráig pénteken 830-1330 óráig hívható.

Ügyféltájékoztató és Ügyintéző rendszer. 5000 Szolnok 56 503 333. – wwwsopronmediahu Nemzeti Adó – és Vámhivatal 2020.

Használata regisztráció a TEL adatlap kitöltése és beküldése után ügyfélazonosító számmal lehetséges. Jelenleg nyitva tartó Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségek Jászberény közelében és további adatok mint cím. Hétfőtől csütörtökig 830-1600 óráig pénteken 830-1330 óráig hívható.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága – Kórház utcai Ügyfélszolgálat A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2011. Az ügyfélszolgálaton személyesen intézhető ügyek. NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága -Törökszentmiklósi ügyfélszolgálati hely.

Hétfőtől csütörtökig 830-1600 óráig pénteken 830-1330 óráig hívható. Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága. Az ügyfélszolgálaton személyesen intézhető.

Ügyféltájékoztató és Ügyintéző rendszer. 5000 Szolnok – Központi ügyfélszolgálat József Attila u. Január 1-jén alakult az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal illetve a Vám- és Pénzügyőrség összevonásával.

1081 Budapest Fiumei út 19a. Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága Cím. NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága – Jászberényi kirendeltség.

NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága – Mezőtúri ügyfélszolgálati hely Cím. Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket hogy a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága salgótarjáni ügyfélszolgálati helyének Salgótarján Mártírok útja 2 nyitvatartása 2021.


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megyei Ado Es Vamigazgatosaga Kunszentmartoni Kirendeltseg Nyitvatartas Kunszentmarton Koztarsasag Ter 8 Fsz 1 Nyitva Hu


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye


Nav Nav Jasz Nagykun Szolnok Megyei Ado Es Vamigazgatosaga Szolnoki Kozponti Ugyfelszolgalat


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye


Nav Nemzeti Ado Es Vamhivatal Igazgatosagai


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megyei Ado Es Vamigazgatosaga Szolnok Vaminformacios Kozpont Nyitvatartas Szolnok Ady Endre Ut 21 Nyitva Hu


Nemzeti Ado Es Vamhivatal Jasz Nagykun Szolnok Megyei Ado Es Vamigazgatosaga Nyitvatartas Szolnok Jozsef Attila U 22 24 Nyitva Hu


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye


Nav Jasz Nagykun Szolnok Megye