Szolnok

Szolnok Pláza Cinema City

További információkért és a süti-beállításokról kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkatA Rendben gombra kattintással Ön az említett tájékoztatóban foglaltakat elfogadja. A Cinema City nem csak a szórakoztatás területén kíván maximális kiszolgálást nyújtani de számos lehetőséget kínál kis- és középvállalatok multinacionális cégek számára egyaránt amennyiben professzionális esemény lebonyolítása a céljuk.


Aktualitasok Szolnok Plaza

Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés.

Szolnok pláza cinema city. Tekintse meg a legfrissebb filmek hatalmas választékát a kényelmes képernyőn a digitális 2D 3D IMAX 4DX vagy VIP kategóriákban a kiválasztott mozikban. A szolnokplazahu oldalon a felhasználói élmény növelése és a böngészési szokások nyomon követése érdekében sütiket használunk. Diák- junior- szenior- fogyatékkal élő jegy.

95 of people prefer walking in order to reach Cinema City Attractions normally visited before or after visiting Cinema City People normally club together Játszóház-. Diák- junior- szenior. Szolnok első bevásárlóközpontja a város szívében barátságos hangulattal vár téged.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. A központi buszmegállótól 300 méterre található a Szolnok Pláza a vasútállomástól is csak 10-15 perc sétára. A vásárlás mellett szórakozási lehetőségek mozi casinó kávézók és éttermek várják a kikapcsolódásra vágyó családokat.

A Cinema City eheti műsora. Információ és foglalás 36 80 800 800. Balassi Bálint Mély fájdalommal de a Mindenható Isten akaratában megnyugodva tudatjuk hogy JAROSEK LÁSZLÓ ISTVÁN 1934-2021 a Szűz Anya hónapjának első napján május 1-én méltósággal viselt hosszú súlyos betegség után halhatatlan lelkét visszaadta Teremtőjének.

3 óra parkolást tudunk jóváírni a Szolnok Pláza parkolókártyák mozipénztárnál történő érvényesítésével. Ehhez az egységhez nem találtunk fényképet. Cinema City-Szolnok Plaza – Értékelés vélemény teszt és tapasztalat.

Szerkeszd te is a. Koncertek fesztiválok színházi előadások kiállítások és képzések 20 oldalon. A Szolnok Plaza 15 ezer négyzetméteren mintegy 30 igényes üzlettel várja a vásárlókat.

VM Média kft Szolnok 30 p. Cinema City Szolnok. Cinema City Szolnok – 5000 Szolnok Ady Endre utca 28 Ady Endre u.

A szolnoki Cinema City pláza mozi heti műsora december 14-től 20-ig. A Cinema City Szolnok a legjobb premier filmekkel barátságos és gyors kiszolgálással várja a kedves mozinézőket az év minden napján. Hogyan érhető el Cinema City Szolnok a Autóbusz járattal.

Isk Szolnok 31 p. Cinema City Szolnok Plaza 5000 Szolnok Ady Endre u. Aktuális programo A Szolnok Pláza.

A szerető család Szolnok. Értékelés leadása Új keresés. 4 multiplex terem a legmodernebb technológiával felszerelve.

A Te katonád voltam Uram és az te seregedben jártam. Január 17-től érvényes jegyárak. Kattintson a Autóbusz útvonalra hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

16 379 ember kedveli 294 ember beszél erről 15 697 ember járt már itt. 5000 Szolnok Szolnok Pláza Ady Endre út 28A. A Cinema City eheti műsora Szívünkben tovább éltek az idő bárhogy is halad.

5000 Szolnok Ady Endre út 28. 28a Az esemény helyszíne. értelmében a Cinema City valamennyi magyarországi mozija november 11-től határozatlan időre bezár.

Cinema City Szolnok Plaza mozi moziműsor jegyrendelés. A Cinema City egy vezető magyar multiplex mozi lánc és a legjobb módja annak hogy nézzen egy filmet. Látogasson el a cinemacityhu-re filmes időkre jegyfoglalásokra vagy vállalati rendezvényekre és bulikra.

A Cinema City Szolnok pláza heti moziműsora SZOLJON A tégla Nagyon vadon World Trade Center Szabadság szerelem Pata tanya Aterix és a vikingek Én a nő és plusz egy fő a Cinema City. Művelődés és szórakozás Mozi. 150 férőhelyes őrzött parkoló mélygarázs biztosítja a kényelmes és biztonságos parkolást ahol 1 óra ingyen vehető igénybe.

Menü elrejtése Belépés.


Legujabb Filmek Uj Filmek 3d Filmek Cinema City


Cinema City Szolnok


Cinema City Szolnok Plaza Heti Mozimusor


Cinema City Szolnok Plaza


Cinema City Szolnok


Cinema City Szolnok


Rolunk Szolnok Plaza


Lepett A Koronavirus Miatt A Cinema City Vilaggazdasag


Szolnok Plaza Kiado Uzletkozpont Retail Hu


Cinema City 5 Tips From 414 Visitors


Ajandekjegy Arak Cinema City Szolnok