Szolnok

Liget Hotel étterem Szolnok

See 7 traveler reviews 16 candid photos and great deals for Liget Hotel ranked 5 of 7 hotels in Szolnok and rated 35 of 5 at Tripadvisor. A terület legkülönlegesebb része egy csodaszép lugas melyet Magyarországon őshonos rózsafajtákból alakítottak ki.


Liget Hotel Szolnok Updated 2021 Prices

A város amely az Alföld egyik legnépesebb települése pezsgő kulturális élettel rendelkezik.

Liget hotel étterem szolnok. 1 property in Szolnok like Liget Hotel was booked in the last 12 hours on our site Guest reviews. 32 jól felszerelt klimatizált teljesen. A weboldalt a WRX Online készítette a Hotel.

5000 Szolnok Tiszaligeti sétány 14. Read all reviews See availability Categories. Millér Panzió és Szabadidőpark.

Garden Hotel Wellness és Konferencia. A Liget Hotel Szolnok város legszebb zöldövezetében a Tiszaligetben található. Sóház Panzió és Apartmanház.

A Dandár Étterem 2021. Public Beach of Szolnok is within 5 minutes drive of the venue while Feszulet is 20 minutes walk away. Elegáns mégis egyszerű ami a megrendelő kívánsága volt.

Trojka Hotel és Panzió. Book in 85000 destinations across the world. Book Liget Hotel Szolnok on Tripadvisor.

32 jól felszerelt klimatizált teljesen felújított balkonos. A Liget Hotel Szolnok város legszebb zöldövezetében a Tiszaligetben található. Szállodánktól mindössze pár perc sétára a Tiszaparti sétány mellett található Szolnok egyik látványossága a Rozárium azaz Rózsakert.

A város amely az Alföld egyik legnépesebb települése pezsgő kulturális élettel rendelkezik. Az arculat érdekesebb elemei. Liget Hotel – The 3-star Liget Hotel Szolnok includes free public parking a free parking lot and a safety deposit box and lies right by Sorarium.

Liget Hotel A Liget Hotel Szolnok város legszebb zöldövezetében a Tiszaligetben található. A Liget Hotel csendes elhelyezkedéssel bír Szolnok városában. A szintén Tiszaligetben található Liget Hotel-ben a násznép számára – ugyanitt grátisz szoba az ifjú pár részére a nászéjszakára.

A Tiszaligetben egy helyen sok minden megtalálható. Ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférés és parkoló is rendelkezésre áll. Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont.

Szállodánk egész évben várja pihenésre kikapcsolódásra sportolásra vágyó vendégeit s egyben rendezvényeknek is helyet ad. A szolnoki Campus Étterem és a Liget Hotelnek egy közös arculatot kellett. A szálloda modern légkondicionált szobákat kínál parkettával.

01-től bizonytalan időre bezár. 5000 Szolnok Tiszaligeti sétány 1 Hely jellege. Amennyiben lesz pontos információnk az újranyitásról az online felületeinken közölni fogjuk.

Liget Hotel étterme Szolnok értékelése. Szállodánk egész évben várja pihenésre kikapcsolódásra sportolásra vágyó vendégeit s egyben rendezvényeknek is helyet ad. A megbízás egy hotel és egy étterem egységes arculatának elkészítésére szólt.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő. Másodvirágzását a múlt rendszerben élte meg belső termei kerthelyisége étterme a szolnoki polgárok állandó és kedvenc találkozóhelye lett. 36 30 348 2975 httpscampusetterem-szolnokhu.

Value for money 74. Szállodánk egész évben várja pihenésre kikapcsolódásra sportolásra vágyó vendégeit s egyben rendezvényeknek is helyet ad. Low score for Szolnok.

A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t kiállítást termékbemutatótDe szalagavatók esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Book in 85000 destinations across the world. 32 jól felszerelt klimatizált teljesen felújított balkonos fürdőszobás kétágyas szobánk minden kényelmi igényt kielégít.

Írd meg a véleményed. Dandár Étterem és Panzió. A városközpont 15 perc sétával elérhető.


Liget Hotel Szolnok Updated 2021 Prices


Liget Hotel Szolnok Magyarorszag A Legolcsobban Agoda Com


Liget Hotel Szolnok Updated 2021 Prices


Liget Hotel Szolnok Tiszaliget


Liget Hotel Szolnok Tiszaliget


Liget Hotel Szolnok Tiszaliget


Liget Hotel Szolnok Tiszaliget


Liget Hotel Szolnok Szallas Hu


Liget Hotel Arak Liget Hotel Szolnok


Liget Hotel Szolnok Updated 2021 Prices


Liget Hotel Szolnok Updated 2021 Prices