Szolnok

Jubileum Bowling Center Szolnok

Ez talán egy kicsit azt is jelzi hogy még él bennünk a remény hogy visszatérhetünk a régi helyünkre és előbb-utóbb újra lesz Váróterem. Powered by WordPress and WPExplorer ThemesWordPress and WPExplorer Themes.


Jubileum Bowling Center Europethrob

Rendezvények lebonyolítására 40 fős külön terem szolgál.

Jubileum bowling center szolnok. Ha nem akarjuk a véletlenre bízni akkor a Szolnok bowling pályát időben le kell foglalni. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Retro Szolnok 1.

– A Bowling Center felületein és természetesen a Váróterem oldalain ahol persze jelezzük hogy a koncertek a Jubileum Bowling Centerben lesznek. Cím Szolnok 5000 Jubileum tér 4. Lehetőség van még asztali focira dartsra biliárdra.

36 30 724 9896. Jubileum Bowling És Élménycenter Szolnok. Jubileum Bowling Center Szolnok Jubileumi Tér 4 nyitvatartás A Bowling Center Kft.

Thermal Hotel Szivek – Berekfürd. Esemény beküldése Hír cikk beküldése. Kocsma retro söröző Bár.

7209 ember kedveli 77 ember beszél erről 8278 ember járt már itt. 2020-as edzések keddenként 18 órától. A pályája révén támogatni kívánja a bowlingozás szerelmeseit és le-hetőséget biztosít számukra a különféle bajnokságokban való.

Jubileum Bowling Center Szolnok Jubileumi tér 4 5000. Hírek és rajongók. Jubileum Bowling és Élménycenter Szolnok.

36 30 724 9896. Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide. Public Hosted by Jubileum Bowling És Élménycenter Váróterem Klub and Rómeó vérzik.

RZ Évnyitó-Klubkoncert Szolnok Jubileum Bowling Center. Jubileum Bowling És Élménycenter Bowlingpálya Jubileum tér 4 Szolnok elérhetőségei térképes helyadatai és útbaigazítási információi. Aktív kikapcsolódás Közel 500 négyzetméteren négy pályán bowlingozhatnak a sportág szerelmesei a szórakozásra vágyók.

Jubileum Bowling Center – Szolnok. Saturday October 10 2020 at 700 PM 1150 PM UTC02. A Bowling Center Kft.

Nyitvatartá Jubileum Bowling És Élménycenter Szolnok. Nemcsak Szolnok hanem a megye első bowling centruma is a szolnoki Bowling Center mely remek játék- és szórakozási lehetőséget kínál baráti társaságok munkahelyi vagy családi események helyszíneként. Nemcsak Szolnok hanem a megye első bowling centruma is a szolnoki Bowling Center mely remek játék- és szórakozási lehetőséget kínál baráti társaságok munkahelyi vagy.

7194 likes 220 talking about this 8359 were hereBowling Alle. Jubileum Bowling Center Szolnok. About 3 months ago.

Jubileum Bowling És Élménycenter. A pályája révén támogatni kívánja a bowlingozás szerelmeseit és le-hetőséget biztosít. Szolnok Jubileum tér 4.

Kecskemét Rávágy tér 3. 36 56 515-500. Jubileum tér 4 Szolnok Hungary 5000.

Fun City Játékterem. Jubileum Bowling És Élménycenter Szolnok. 7213 likes 5 talking about this 8310 were here.

Március 15-én a Bowling Center színpadán 2200 -tól felcsendülnek a legszebb és legjobb Republic dalok Cipő emlékére a RetroZóna zenekar előadásában utána fergeteges retro házibuli hajnalig az AKTÍV RÁDIÓS DJ. 5000 Szolnok Jubileum tér 4. Get Jubileum Bowling és Élménycenter Szolnok Hungary setlists – view them share them discuss them with other Jubileum Bowling és Élménycenter Szolnok Hungary fans for free on setlistfm.

800 Ft FACEBOOK A következő hónapban kétszer is várunk benneteket. RZ Klubkoncert Yoko Retro Disco Szolnok Bowling Center. Szombat Szolnok Jubileum Bowling És Élménycenter Belépő.

Vannak azok a baráti társaságok akik hétvégén nem csak egy kocsmába ülnek be nem csak egy étterembe mennek el vacsorázni hanem szeretnek játszani szeretnek új élményekkel gazdagodni. Rómeó VérzikSzolnokBowling Center.


Kulturalt Guritohely


Jubileum Bowling Es Elmenycenter Photos Facebook


Jubileum Bowling Center Europethrob


Jubileum Bowling Es Elmenycenter Photos Facebook


Jubileum Bowling Center Europethrob


Jubileum Bowling Center Europethrob


Jubileum Bowling Es Elmenycenter Home Facebook


Jubileum Bowling Es Elmenycenter Programturizmus


Konnyed Szorakozas A Jubileum Bowling Centerben Szolnokon


Jubileum Bowling Center Europethrob


Jubileum Bowling Es Elmenycenter Home Facebook