Szolnok

Pallasz Athéné Egyetem Szolnok Szakok

Amely máshonnan is ismerős lehet. Napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi.


Tovabbra Is Nepszeruek A Pallasz Athene Egyetem Kepzesei Vira

A tájékozatón részt vett Dr.

Pallasz athéné egyetem szolnok szakok. Diplomaátadó – Július első hétvégéjén a Pallasz Athéné Egyetem Szenátusának nyilvános ünnepi ülésén vehették át diplomáikat az Egyetem végzősei. A fenntartó Emberi Erőforrások Minisztériuma tavaly összesen mintegy bruttó 54 milliárd forint támogatást biztosított a Pallasz Athéné Egyetem számára a szolnoki Gazdálkodási Kar főépületét és kollégiumát érintő PPP szerződések kiváltására amelyre 2016. Azt írta a Pallasz Athéné Egyetem szenátusa már döntött de a.

Egyetemi hírek Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság 2021 Atlétika 1504 Aranydiploma átadó ünnepség – várjuk 1971 – ben végzett hallgatóink jelentkezését. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Augusztus 1-től Neumann János Egyetemre változott.

December 30-án került sor. Pallasz Athéné Egyetem néven július 1-jén megkezdte közös tevékenységét a korábbi Kecskeméti és Szolnoki Főiskola. Július 7-én pénteken a szolnoki campus aulájában a Gazdálkodási Kar végzősei július 8-án szombaton pedig a kecskeméti karok.

Ailer Piroska rektor Finta Zita kancellár Dr. Szakok képzések E-felvételi Ponthatárok statisztikák Duális. Intézmény elérhetősége Az intézmény további 2017.

A Pallasz Athéné Egyetem első diplomáit adták át szombat délelőtt Kecskeméten. A Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola 2016-os fúziójából létrejött Pallasz Athéné Egyetem névváltoztatásáról elsőként a fideszes országggyűlési képviselő Salacz László számolt be Facebook-oldalán május végén. A Magyar Nemzeti Bank Pallas Athéné-alapítványai finanszírozzák az új kecskeméti campus.

Kállai Mária megyei kormánymegbízott és Szalay. Megkezdődött a tanév a Pallasz Athéné Egyetem szolnoki karán. Pallasz Athéné Egyetem lesz.

Az első hármat a Kecskeméti Főiskola a negyediket a Szolnoki Főiskola adja. Az Egyetem és a kar határozott jövőképpel rendelkezik az intézmény gazdálkodása kiegyensúlyozott a szolnoki Gazdálkodási Kar intézményen belüli helyzete stabil hangzott el a mai szolnoki sajtótájékoztatón. Augusztusban nevet válthat a kecskeméti és a szolnoki főiskola összevonásával tavaly nyáron létrehozott Pallasz Athéné Egyetem az intézmény szenátusa néhány napja úgy döntött megválnak a korábban parázs vitákat kiváltó névtől.

A Szolnoki Főiskola a budapesti Kereskedelmi. Dékán sajtótájékoztatót tartott a felsőoktatási intézmény aktualitásairól és a szolnoki Gazdálkodási Kar helyzetéről. A Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán a pótfelvételi számokkal együtt idén is megközelítették a 2015-ben felvett hallgatói létszámot.

Pallasz Athéné Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar. A Pallasz Athéné Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán Dr. Július 1-én a Kecskeméti Főiskolával integrálódva Pallasz Athéné Egyetem néven működött tovább annak Gazdálkodási Karaként.

Július 1-jén alakult meg amikor is az országgyűlés döntése alapján integrálódott a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki FőiskolaAz integrálódó intézmények nagy múltra visszatekintő országosan elismert a jelentkezők körében. Jogelődje a Pallasz Athéné Egyetem 2016. Ezen kívül tendenciaként megállapítható hogy a hagyományos nagyobb múltú szakok megőrizték a népszerűségüket keresettségüket.

Az intézmény vezetőivel beszélgettünk. Az egyetemnek négy kara lesz. Szakok képzések E-felvételi Ponthatárok statisztikák Duális.

A Szolnoki Főiskola felsőoktatási intézmény volt Szolnokon. A GAMF nagy hangsúlyt fektetet arrahogy a hallgatók a kor színvonalának megfelelő technológiával eszközökkel találkozhassanak tanulmányaik során. Egy év után lecserélik a Pallasz Athéné Egyetem nevét Elolvasom Augusztusban nevet válthat a kecskeméti és a szolnoki főiskola összevonásával tavaly nyáron létrehozott Pallasz Athéné Egyetem az intézmény szenátusa néhány napja úgy döntött megválnak a korábban parázs vitákat kiváltó névtől.

Az intézmény neve azonban alig egy év elteltével 2017. A mostani elsőévesek az elsők akik a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola összevonásával létrehozott intézmény szolnoki Gazdálkodási karán kezdhetik meg tanulmányaikat. A szolnoki végzősök még tegnap pénteken vehették át okleveleiket a Törös Olga Sportcsarnokban 281 végzős kapta meg a felsőfokú végzetséget igazoló okmányt.

Napjától Neumann János Egyetem megnevezéssel működik az intézmény. Intézmény elérhetősége Az intézmény. Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar.

Ezúton tájékoztatjuk Önt hogy a Debreceni Egyetem a 2018. A Pallasz Athéné Egyetem aktualitásairól a szolnoki Gazdálkodási Karának helyzetéről tartottak a mai napon sajtótájékoztatót Szolnokon.


Szolnoki Foiskola Szakvalaszto


Http Gradus Kefo Hu Archive 2019 1 2019 1 Eng 001 Olah Pdf


Uj Szakok Inditasat Tervezi Szolnokon A Debreceni Egyetem Szoljon


Debreceni Egyetem Szolnok Campus


Debreceni Egyetem Szolnok Campus


Mostantol Neumann Janos Egyetem Az Eddigi Pae Szoljon


Mar A Debreceni Egyetemhez Tartozik A Szolnoki Campus Szoljon


Neumann Janos Egyetem Juliustol Negy Karral Kezdi Meg Mukodeset A Pallasz Athene Egyetem


Kozel Ezer Diakot Var A Szolnok Campus Alfoldhir Hu


Bme Sote Pallasz Athene Egyetem Avagy Most Magyarok Vagyunk Vagy Csak Neha Vagyunk Azok Civilhetes


Eduline Hu Szolnoki Foiskola