Szolnok

Szolnok Tiszai Hal Napja

2013 óta minden év szeptember végén tiszai halászfaluvá változik a szolnoki Tiszai hajósok tere ahol a Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztivál várja az érdeklődőket. A gasztronómiai rendezvények iránt mutatkozó érdeklődés és a tiszai halászat horgászat tradíciók megőrzése érdekében immár negyedik alkalommal rendezzük meg a Tiszai Hal Napját.


Tiszai Hal Napja Szolnok Hu

A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évben 2 napig tart programunk.

Szolnok tiszai hal napja. Amadeus Rádió A 80-as 90-es évek legnagyobb slágerei Amadeus Rádió Kft. Tiszai Hal Napja Sparhelt Fesztivál Szolnokon a Tisza partján és a Tiszai hajósok terén. Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztivál 2019.

Szent István Napi Ünnepség. A hűvös idő ellenére ismét sok érdeklődőt vonzott a 6. A rendezvény célja a halfogyasztás népszerűsítése a tiszai halászat és horgászat valamint a gasztronómia.

Szeptember 28-29-é már hatodik alkalommal szervezik meg az élő Tisza partján és a Tiszai hajósok terén a 6. 2019-ben immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Tiszai Hal Napja Sparhelt Fesztivál Szolnokon a Tisza partján és a Tiszai hajósok terén a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Best news and magazine Joomla template – JA Focus.

Emelet Bajnok étterem fölött. FIBA 3×3 EB selejtező. Együttműködésének eredményeként Szolnok város idén harmadik alkalommal rendezi meg a Tiszai Hal Napját a tiszai halászat horgászat hagyományának megőrzése a Tisza élővilágának.

Share this event with your friends. Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ. Számtalan színes program és bőséges ételkínálat várta a kilátogatókat.

A Szolnoki Sportcentrum és a Szolnoki Városfejlesztő Zrt. Public Hosted by Szolnok város hivatalos oldala. Tiszai Hal Napja Szeptember 28-29.

5000 Szolnok Baross út 3. Tiszai hal napja. Kapunyitás szeptember 28-án.

Szervezésében az élő Tisza partján és a Tiszai hajósok terén kerül megrendezésre a Tiszai Hal Napja. Szolnok 20180918 kedd 20210120 szerda Településinfó Admin Leave a Comment on Tiszai Hal Napja Szeptember 28-29. Szálláshely – Vendéglátás Szilágyi Lajos.

Minden adott a Balatoni Kör megújulásához Összes hír. A sajátos hangulatú a város nyári rendezvényeit záró program a folyó élővilágával. Tiszai Hal Napja- Szolnoki Sparhelt Fesztivál.

2015-09-28 hellohal Nincs hozzászólás. A sajátos hangulatú a város nyári rendezvényeit záró program a folyó élővilágával a partjain élők hagyományaival a folyó gazdag halállományából készíthető finomságokkal kívánja megismertetni a helyieket és a Szolnokra látogatókat. Szeptember 26-án Szolnokra látogattam ahol az esős idő ellenére is szívesen várták a.

Típusú események kármegelőzési és kárenyhítési támogatása – ÁPFE-III52021. More than a year ago. A gasztronómiai rendezvények iránt mutatkozó érdeklődés és a tiszai halászati horgászati tradíciók megőrzése apropóján a város önkormányzata első alkalommal rendezi meg a Tiszai Hal Napját szeptember 29-én 10 órától a Tiszai hajósok terén mondta Szalay Ferenc Szolnok.

Tiszai Hal Napja és Szolnoki Sparhelt Fesztivál szombaton a Tiszai hajósok terére és a Tisza-partra ahol természetesen minden a halról szólt. és Helyi Termékek Vására. A fesztivál egyik célja a helyi hagyományok megőrzése gondozása a másik pedig hogy e vendégcsalogató idegenforgalmilag hasznos rendezvény által is méltó legyen Szolnok a Tisza.

September 29 2018 A hűvös szeles őszi időben sem hagytuk ki a Tiszai Hal Napját. Szeptember 26-27-én immár nyolcadik alkalommal a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Tiszai halászfaluvá változik szombaton a szolnoki Tiszai hajósok tere és a rakpart ahol harmadik alkalommal rendezik meg a Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fes.

A Tiszai Hal Napja és Szolnoki Sparhelt Fesztivál immár harmadik alkalommal várja látogatóit szeptember 26-án a Tisza parton. A halkultúra és halgasztronómia bemutatása mellett a gyerekeknek és felnőtteknek számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít a Tiszai Hal Napja mondta Ribár Zsuzsanna a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Szolnok város hivatalos oldala.

Sep 28 2018 at 900 AM Sep 29 2018 at 1000 PM UTC02. Szervezési csoportjának vezetője aki hozzátette az előző évekhez képest még tovább tudták bővíteni a halas gasztronómiát. CIKK SzolnokiNapló – Szolnok hírei hírportál hírek Szolnokról Szolnok hírek szolnok ingatlaniroda.

Szolnok Tiszai hajósok tere. 490 Went 27K Interested. Tiszai Hal Napja Szolnokon.

Típusú események kármegelőzési és kárenyhítési támogatása – ÁPFE-III52021. E hét végén szeptember 26-án Szolnokon a Tiszai hajórok terén ismét a Tiszai Hal Napja várja a látogatókat ízletes halételekkel halsimogatóval horgász és halász ismertetőkkel este pedig a tábortűz mellett össztáncra hívnak mindenkit a szervezők.


7 Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztival Szolsport


8 Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztival Szolsport


Iii Tiszai Hal Napja


2018 09 28 Vi Tiszai Hal Napja Nagykunsagi Iz Es Termekhaz


7 Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztival Liget Hotel Szolnok


Tiszai Hal Napja Szolnok Hu


Vi Tiszai Hal Napja


Bodor Maria Iv Tiszai Hal Napja 2016 Oktober 01 Szombat Szolnok Tiszai Hajosok Tere


8 Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztival Szolsport


Tiszai Hal Napja 2021 Szolnok Fesztivalportal Tipp


8 Tiszai Hal Napja Szolnoki Sparhelt Fesztival Szolsport