Szolnok

Tisza Szálló Szolnok Nyitvatartás

A szállodához közvetlenül kapcsolódik a gyógyfürdő. Olyan szakmai befektetőt találni aki megérti hogy a Tisza Szálló a megyeszékhely egyik legjelentősebb jelképe ezért megtartja annak funkcióját éttermét fürdő- és hotelszolgáltatását és ennek ismeretében tekinti üzletnek a felkínált.


Gyogyfurdo Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo

A Tisza Szálló és Thermálfürdő egy impozáns barokk stílusú épületben kapott helyet.

Tisza szálló szolnok nyitvatartás. HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum Sorkatonai Emlékkiállítás. A szolnoki Tisza Park a Verseghy park mellett található amely egy csodálatos ligetes területen fekszik a Sóház utca és a Tisza között. Épülete a török fürdőkre emlékeztet.

Szállóvendégeink térítésmentesen vehetik igénybe egyedülálló gyógyfürdőnket. A Tisza Szálló és Gyógyfürdő neobarokk épülete Szolnokon a Tisza folyó partján parkosított környezetben található. Csomag ajánlatok Hotel Tisza Szálló és Gyógyfürdő Kedves Vendégeink.

A szálloda építési munkálatai során talált hévíz hatása kettős. Ezzel biztosítják a szállodai és éttermi részek vízellátását és egy nagyon hatásos fürdőrész üzemeltetését amely nagy népszerűségnek örvend. Ingyenes zárt parkolóval rendelkezik.

A vásárlók az üzletben megtalálják a legkedveltebb óramárkák legújabb modelljeit mint például a Police karórák DKNY karórák Diesel karórák Fossil karórák Swatch karórák Adidas karórák Playboy karórák Ice Watch karórák French Connection karórák válogatott. Hotel Tisza Szolnok Szolnok Hungary. Szállások a közelben Bemutatkozás.

Jász-Nagykun-Szolnok county Szolnok Hotel Szolnok Tisza Szálló és Thermálfürdő Szolnok. Manapság üzletemberek kilincselnek a tulajdonosoknál kiknek határozott elképzelésük ugyanaz mint a városvezetésnek. A szállodához közvetlenül.

A szakgyűjtemény két állandó kiállítással rendelkezik. 33 elegáns szobával várja vendégeit ez a Tisza folyóra néző szálláshely. Az építkezés alatt 556 C alkáli hidrogénkarbonátos és jódos hévizet találtak melyet a szakemberek kiváló minőségű gyógyvíznek minősítettek.

Tisza Szálló és Thermálfürdő Szolnok. A Csak az jöjjön katonának című kiállításon a magyar hadkiegészítés története ismerhető meg 1715-2004-ig valamint a sorkatonai szolgálat 136 éve tizenegy kiállítóteremben közel 400 négyzetméteren. See 2 photos from 12 visitors to Tisza Szálló.

TÉLI NYITVA TARTÁS Hétfő. Fő vonzerőnk a termálfürdőnk. Egész területén ingyenesen lehet használni a Wi-Fi-t.

8 programkupont adunk ajándékba Szallashu foglalásod mellé Szolnok és környékére. A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon a Verseghy park 2. Hotel Tisza Szálló és Gyógyfürdő – 3nap2éj 2 fő részére reggelivel 14990 Ft 63 kedvezménnyel.

2019-ben szintén számos akciós csomagajánlattal várjuk Önöket amelyeket akár ajándékutalvány formájában is megvásárolhatnak. Búcsúzik a Tisza Szálló Tulajdonosa és munkatársai Kadi bácsitól. A Hotel Tisza és Thermálfürdő egy barokk stílusú termálhotel mely 2 törökfürdővel gőzfürdővel és szaunával várja vendégeit Szolnokon.

TOURINFORM SZOLNOK Aba-Novák Agóra Nonprofit Kft. A törökfürdő jellegű Tisza Gyógyfürdő vize reumatikus ízületi nőgyógyászati emésztőszervi és fogínybetegségek. First Time Design Óraszalon A First Time Óraszalon 2008-ban nyitott a Szolnok Plaza földszintjén.

Hotel Tisza Szolnok Hotel Verseghy park 2 Magyarország. Hogy 2019Október 12-től Szombattól a Gyógyfürdőnk a TÉLI NYITVATARTÁS SZERINT ÜZEMEL. És ehhez a három tömbhöz kapcsolódik a Tisza negyedik a város szempontjából talán legfontosabb eleme a fürdő.

Ez a víz nem csak a gyógyfürdő de a szálloda és az étterem vízellátását is biztosítja. 5103 likes 2 talking about this 3038 were here. Email protected e-mail címen vagy a.

Az épületet 1928-ban építették Hegedűs Ármin tervei alapján. A Tisza Szálló fő tömbjében található maga a hotel amihez L alakban kapcsolódik a báltermet és Kis Tiszát magában foglaló szárny amit a folyó felől a kiszolgáló helyiségek egészítenek ki.


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo Szolnok Szolnok Szallas Hotel


Tisza Szallo Es Gyogyfurdo Szolnok


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo


Szolnok Gyogyfurdo Termalfurdok Com


Hotel Tisza Es Thermalfurdo Szolnok 2021 Legfrissebb Arai


Hotel Tisza Szallo Es Gyogyfurdo