Szolnok

Kiadó Vendéglátó Egység Szolnok

Kiadó Vendéglátó Egység Szolnok 320000 Ft Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda bérleménybe kínál egy nettó 236m2-es 7 szobás ingatlant amely vállalkozás céljára kitűnő választás. Kiadó irodák az A A minősítésű EMKE irodaházban a VII.


Szolnok Ostor Utca Kiado Egyeb Vendeglato Egyseg Kiado Uzlethelyiseg Retail Hu

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz hogy a startlakhu üzemeltetője a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

Kiadó vendéglátó egység szolnok. A konyhai berendezés és elszívó az előző bérlő tulajdona amennyiben szükség van rá 35 M Ft-ért részletfizetésre is megvásárolható. 37 900 000. Az ingatlan teljesen felújított melegkonyhai engedéllyel rendelkezik kamerarendszerrel ellátott.

Eladó bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. A zárt logisztikai bázison több felépítmény helyezkedik el melyek összterülete 9962 négyzetméter. Kiadó vendéglátó egység Budapest 12.

Szolnok belvárosában a Kossuth tér közvetlen közelében KIADÓ egy több fő lakhatására elszállásolására alkalmas LAKÁS. 8 500 000 Ft. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat válogasson ingatlan adatbázisunkból.

Kerület 1800000 Ft 1 34382_v 15. Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit. Kiadó irodát keresel Szolnokon.

44 négyzetméteres kiadó vendéglátó egység – Budapest VII. A 25 hektáros terület autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Válogass a Jófogás Ingatlan eladó és kiadó ingatlan hirdetései között.

A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát. 168 m 2 5. Az egyik ingatlan a Szugló utcában található közel a Róna utcához egy 4 emeletes irodaházban.

Kiadó albérletet keresel Szolnokon. A szolnoki ingatlaniroda kínálja a Tallinn városrészben elhelyezkedő KIADÓ üzlethelyiségét. Eladó kiadó vendéglátó egységek Találatok szűrése Régió Magyarország Budapest Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna.

310 000 000. 256 m 2 6. A MetLog Szolnok egy több épületből álló raktározási és logisztikai célokra alkalmas ingatlanegyüttes mely Szolnok külvárosában a 4-es főút tőszomszédságában helyezkedik el.

Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit. Kiadó a Rózsa utcában egy 154 nm-es felújított berendezett fél szuterén vendéglátó egység. Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz hogy a startlakhu üzemeltetője a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

K Kiadó a Bulinegyedben egy 2420nm-es Vendéglátóegység. Kiadó 14kerületben 2 meleg-konyhás vendéglátó egység. Jász-Nagykun-Szolnok Tiszajenő.

Szolnok 1 Szombathely 3 Törökbálint 1 Veszprémvarsány 1 Zalaegerszeg 3 Összes típus. A felhasználói élmény növeléséhez weboldalunk sütiket használ. Kiadó vendéglátó egység az Ingatlanokhu kínálatában.

200 m 2 0. Vendéglátó egység utcai bejárattal 15. A vendéglátó egység meleg konyha engedéllyel rendelkezik.

1 800 000 Ft. Eladó és kiadó ipari ingatlanok hirdetőfala Ingatlant keres. 19 000 000.

Kiadó egyéb vendéglátó egység – Jász-Nagykun-Szolnok megye Szolnok Damjanich utca 1 32176222. Kiadó Vendéglátó Egység Szolnok. Az ingatlan valamikor filmszínházként üzemelt kiváló lehetőségeket rejt vállalkozások számára.

Kiadó üzlethelyiséget keresel Jász-Nagykun-Szolnok megyében.


Elado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 52 Hirdetes


Kiado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlanok Hu


Elado Vendeglato Egyseg Szolnok Ingatlan Com 3 Hirdetes


Vendeglato Egyseg Elado Szolnok Jasz Nagykun Szolnok Megye Mik Magyar Ingatlan Kozpont Elado Es Kiado Ingatlanok


Kiado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlanok Hu


Kiado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 3 Hirdetes


Kiado Uzlethelyiseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 52 Hirdetes


Kiado Uzlethelyiseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 52 Hirdetes


Kiado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlanok Hu


Elado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 52 Hirdetes


Elado Vendeglato Egyseg Jasz Nagykun Szolnok Megye Ingatlan Com 52 Hirdetes